10 november 2018

Dag van de Mantelzorg

Zaterdag 10 november is de Dag van de Mantelzorg. Wij besteden daar graag aandacht aan en willen de mantelzorgers in Scherpenzeel iets aanbieden. ’s Middags is er een High Tea met ontspannende activiteiten voor de mantelzorgers in Kulturhus de Breehoek. Van harte welkom. Het programma treft u hier aan.

14 november 2018

Natuurlijk wandelen!

In Scherpenzeel hebben wij “Natuurlijk wandelen!” vanuit De Inloop. Voor iedereen die het leuk vindt om met een kleinere groep te lopen in plaats van alleen. Het zijn korte wandelingen van maximaal 1 uur in de omgeving Scherpenzeel. Tijdens de wandeling zijn er tenminste 2 vrijwilligers aanwezig. Het is iedere […]

15 november 2018

Netwerkgroep voor Ouders met Bijzondere Kinderen (OBK)

De bijeenkomst van netwerkgroep OBK is voor alle ouders van kinderen die bijzondere aandacht vragen. Op donderdagochtend 15 november hebben wij een creatieve ochtend. We gaan een moodboard maken onder leiding van Mela Wagensveld. Klik hier voor de uitnodiging. We hebben dit ook in het voorjaar gedaan. Het was een […]

15 november 2018

Crea in De Inloop

Op deze donderdag is er een creatieve middag in De Inloop, onder leiding van Mela Wagensveld. Als u wilt meedoen kunt u zich opgeven bij Bertine van Raaij, 06-40653279. De kosten voor deze middag is enkel de kosten van het materiaal. Het begint om 14.00 uur.  

20 november 2018

Gespreksgroep mantelzorgers

Op deze dinsdagmiddag kunt u aanschuiven voor de gespreksgroep voor mantelzorgers. Het begint om 13.30 uur en duurt tot circa 15.00 uur. Voor meer informatie klik hier.

6 december 2018

’t Koffiehuis

Tijdens ’t Koffiehuis van donderdag 6 december organiseren wij een bingo. Meer informatie over ’t Koffiehuis kunt u hier lezen.