Norschoten biedt respijtzorg

19-08-2016

Om de zorg voor uw ouder of partner met geheugen- en of lichamelijke problemen vol te kunnen houden, is het goed om af en toe de zorg uit handen te geven. Dat geeft u als mantelzorger de mogelijkheid om te ontspannen. Een dag tijd voor uzelf, vrij te zijn van zorg, een weekend weg of een korte vakantie kan weer nieuwe energie geven om uw zorgtaken langer vol te houden.

Het is prettig om te weten dat u de zorg tijdelijk aan iemand kunt overdragen bij wie de zorg in goede handen is. Norschoten biedt u die zorg.  Uw partner of familielid is welkom in Norschoten voor een korte, tijdelijke opname, bijvoorbeeld voor een of twee nachten per week, een weekend of voor een korte vakantie. Als u dit wenst is kunnen we ook kijken naar mogelijkheden om uw partner of familielid in de ochtend te laten verzorgen door uw eigen thuiszorg. Norschoten werkt samen met alle thuiszorginstellingen in Barneveld en omgeving.

Wilt u meer weten over  vervangende zorg/respijtzorg? Neemt u dan contacten op met onze zorgconsulenten via telefoonnummer: 0342-40 40 00 of per e-mail: zorgconsulenten@norschoten.nl